FAQ

 • Ik zie iedereen met Generative AI aan de gang, kan ik dit ook toepassen op mijn softwareprojecten?

  Neem contact op, gebruik Agile Analytics en zijn bot 'Alan' om u te helpen bij het programmeren van vragen en het robotiseren van ondergeschikte taken van softwareontwikkeling.

 • Ik will graag SRE implementeren in mijn organsisatie, waar kan ik beginner?

  Maak gebruik van een gratis proefaccount van Agile Analytics. basisserviceniveau-indicatoren voor Service Health instellen. Bepaal de Service Level Objectives. U kunt de teamautonomie vergroten met behulp van SRE's Error Budget-rapport van Agile Analytics!

 • Hoe krijg ik overzicht over alle projecten? Ik gebruik verschillende projectmanagementsystemen.

  Log in bij agile analytics in en koppel alle jouw projectmanagementsystemen, gebruik de unieke AI-functie van Agile Analytics om de flow van uw projecten te bepalen, de productiviteit te meten en te zien waar uw teams de meeste aandacht aan besteden

 • Hoe meet ik de sfeer en ‘gezelligheid’ in mijn teams?

  Gebruik onze leu 'kudos'-functie van Agile Analytics en zie hoe teamsuccessen worden gevierd en gedeeld

 • Hoe koppel ik mijn tools aan Agile Analytics?

  Je kunt eenvoudig naar Instellingen in jouw Agile Analytics-account gaan en de functie (d.w.z. Kudos) verbinden met het systeem dat je nodig hebt (d.w.z. Slack). Bij het koppelen van systemen als Jira, AWS Cloud, Google Cloud en Git-platforms kun je de verbinding in je account testen om zeker te zijn van een werkende verbinding tussen Agile Analytics en het systeem.

 • Welke tools kan ik koppelen aan Agile Analytics?

  Jira, Slack, GitLab, Bitbucket, GitHub, Google Cloud Platform, Cloud Watch, AWS, Datadog, Prometheus en Elasticsearch. Zie je je tools niet? Neem contact met ons op en we gaan er samen voor zorgen!

 • Wat voegt Agile Analytics toe aan mijn bestaande monitoringtools?

  Agile Analytics maakt gebruik van meerdere bronsystemen en biedt monitoringfuncties die end-to-end zijn gedurende jouw gehele ontwikkelingsworkflow. Van start tot productie.

 • Heb ik ondersteuning of advies nodig om het platform te gebruiken?

  Absoluut niet! Agile Analytics is zeer eenvoudig in gebruik en binnen een uur volledig opgezet. Maar als je toch vragen, suggesties of aanvullingen op het platform hebt, staan ​​we altijd voor je klaar. We praten er graag met je over!

 • Moet ik zelfgerapporteerde gegevens uploaden of handmatig gegevens toevoegen?

  Elke koppeling met onze bronsystemen is geautomatiseerd. Alleen de gegevens van de functie Uren zijn grotendeels handmatig, maar bevatten een functie voor automatische urenschatting (Ja, we houden van AI en houden niet van handmatig werk).

 • Hoe gebruikt Agile Analytics machine learning en AI?

  Dit wordt gebruikt in onze functie Sprint Insights. Deze machine learning-functie is getraind op miljoenen tickets uit Github-gegevens. Het bepaalt nu automatisch of een ticket nieuwe feature-ontwikkeling is of onderhouds-/verbeteringswerk is. Sprint Insights laat zien hoeveel tijd aan beide is besteed.

 • Hoe kan ik beginnen?

  Plan eenvoudig een demo met ons in en wij verzorgen de rest!