We komen graag in contact

We horen graag van je! Of je nu vragen hebt, feedback wilt geven, of ondersteuning nodig hebt, er zijn verschillende manieren om contact met ons op te nemen. Kies de optie die het beste bij je past:

E-mail ons

Voor alle vragen kun je ons een e-mail sturen naar support@agileanalytics.nl. Ons team streeft ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Bel ons

Geef je er de voorkeur aan om direct met iemand te spreken? Je kunt ons klantenserviceteam bereiken op +31 72 202 93 44. We zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 18:00 uur CET.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, productupdates en speciale aanbiedingen. Abonneer je op onze nieuwsbrief en mis nooit meer een update!

Verken Agile Analytics

Benieuwd naar wat we te bieden hebben? Verken Agile Analytics en ontdek hoe

Verken Agile Analytics

Download onze whitepaper '10 best practices of high performing agile teams'

Ontvang waardevolle praktische informatie door onze nieuwste whitepaper te downloaden. Klik hier om te downloaden.

Wij zijn Agile Analytics

Neem controle over je softwareontwikkeling terug met Agile Analytics. We bieden software-ontwikkelteams bruikbare inzichten om productiviteit en effectiviteit te verbeteren, wat leidt tot betere bedrijfsresultaten, meer betrokkenheid van ontwikkelaars en een verbeterde werknemerservaring. Door te kiezen voor objectieve, data-gedreven besluitvorming, elimineren we de noodzaak van eindeloze vergaderingen en discussies, waardoor er meer tijd overblijft voor het ontwikkelen van geweldige software. Met ons innovatieve platform krijg je unieke inzichten in alle aspecten van je ontwikkelingsproces, waardoor je betere keuzes kunt maken voor de toekomst met minder risico's en meer controle.Modern logo of Západoslovenská energetika

Ontmoet het Team

Arjan Franzen

Arjan Franzen

CEO

  • italia 2-logo
  • 

A logo: Azure font, electric-blue circle w/"

By offering services around Cloud, Lean & Software Development I want companies to be able to measure the effectiveness of their software operation.

Rob Rollenberg

Rob Rollenberg

Developer

Super Power: Front-end development, Mobile App development

Zoia Baletska

Zoia Baletska

Jr. Developer

Super Power: Front-end development

Filip Cuciuc

Filip Cuciuc

Developer

Onze Momenten

Bij ons op kantoor!
ZEN gathering