Concurrenten van Agile Analytics

Het landschap van agile analysetools

ZEN Software is niet de enige leverancier in de markt van software ontwikkel-analysetools. Maar onze concurrenten richten zich ofwel uitsluitend op jouw monitoring- en telemetriesystemen, jouw Git-tools, communicatiekanalen of jouw project managementsystemen. Onze concurrenten combineren deze functies nooit samen. Daarnaast richten onze concurrenten zich op ontwikkel-efficiency als een soort computercode-kiloknallers. Wij meten ontwikkel-effectiviteit een dynamiek in de organisatie die niet kan leiden tot micromanagement zoals bij onze concurrenten.A plant-sharing organism extends a hearty gesture among a circle of trees

Het enige end-to-end platform

Agile Analytics is de enige tool op de markt die vier aspecten van uw agile ontwikkelingsstroom combineert in één gebruiksvriendelijk platform. Wilt u nauwkeurigere, objectievere, end-to-end-statistieken om te begrijpen hoe uw team en productie het doen en waar u moet verbeteren? Dan is Agile Analytics jouw antwoord.Electric-blue wheel logo for auto parts on automotive exterior diagram.

Agile Analytics versus concurrenten

Hier is een lijst met functies van wat het platform u biedt, vergeleken met concurrenten zoals Waydev, Haystack en LinearB.

Agile Analytics
Competitors

Makkelijk te gebruiken

Analyseer de volledige waardeketen

Kudos gathering

Ticket analysis

Ticket Artificial Intelligence

Error Budgets

Software Stock

Sprint Insights

Wat je ziet is wat je krijgt

We leveren een platform dat makkelijk te koppelen is, effectiviteits georienteerd is en is gemaakt door een zeer gemotiveerd en ervaren team van softwaremensen. Als laatste en bovendien: we zijn Nederlands! We doen de dingen een beetje anders - op een goede manier. Dus om onze Nederlandse directheid bij te houden: in tegenstelling tot onze Silicon Valley-concurrenten zullen we geen grote woorden en cijfers gebruiken om ons punt te bewijzen. Wat je ziet is wat je krijgt. En we groeien en leren, dus (directe) feedback en suggesties ontvangen we met open armen!

Gebruik Agile Analytics met uw tools

Jira Software
Shortcut
Slack
Microsoft Teams
Jenkins
Circleci
GitHub
GitLab
BitBucket